Nieuws

wintermarkt Binnenstad

Op 6 januari 2023 organiseerden we met vzw Binnenstad een nieuwe editie van onze wintermarkt.

 

 

Tentoonstelling Birds

Na het succes van de expo Miniatuur en Kabouter Louis, door de TalenTen van vzw Binnenstad, organiseerden we een nieuwe editie: Expo Birds…

 

 

 

CERA sponsort Smartboard

Vanuit de deelwerking CANO Goretti kocht Binnenstad met steun van CERA in 2021 en mensen die CANO Goretti een warm hart toedragen een smartboard aan. Met behulp van innovatieve digitale technieken willen we bij het opmaken van het groei- en ondersteuningsplan voor de jongeren, de participatie vergroten en op een toegankelijkere, eigentijdse, begrijpbare manier een traject visualiseren.

Tentoonstelling Kabouter Louis en Miniatuur

Tijdens de lange Covid periode kwamen we op het idee om vzw Binnenstad uit te dagen met een creatief project. Op dat moment was het anders zo bruisende Brugge stilgevallen. Dit speciaal gevoel gebruikten de kinderen en jongeren als inspiratie.

Radio Binnenstad

Het project Radio Binnenstad is ontstaan vanuit de vaststelling dat kinderen en jongeren die verbleven in een organisatie voor jeugdhulp het bijzonder moeilijk gehad hebben tijdens de corona periode. Vzw De Batterie vroeg aan Binnenstad om partner te worden in een nieuw radioproject en daar konden we geen nee tegen zeggen.

Openingsuren verblijfswerkingen

Dagelijks open, ook tijdens het weekend en wettelijke feestdagen

Openingsuren administratie en ambulante werking

Elke werkdag voor informatie of overleg, van 9u - 12u en van 13u - 16u